... baby oprema... dečija konfekcija... trikotaža... čarape... pamučni veš... posteljni... program... najkvalitetniji materijali... web shop k
POČETNA O NAMA VELEPRODAJA
 • MALOPRODAJA
 • REGISTRACIJA WEB SHOP POMOĆ SINDIKALNA PRODAJA TRAŽITE POSAO? KONTAKT
  .
  POMOĆ

  Naručivanje:


  Prijavite se
  Email
  Lozinka
  Registracija korisnika
  Zaboravljena lozinka
   
  .

  Ako planirate kupovinu na našem sajtu, poželjno je da se registrujete, jer to omogućava da pratite status vaše porudžbine, pregled svih dosadašnjih kupovina i mnogo jednostavniju kupovinu.

  Kliknite na dugme u meniju registracija i popunite formular ispravno i automatski ste prijavljeni na sajt. Za svako sledeće prijavljivanje koristite isti mail i lozinku koje ste popunili prilikom registracije.

  Odjava korisnika je klikom na dugme Odjavi se

  U slučaju da ste zaboravili lozinku klikom na link Zaboravljena lozinka preći ćete na stranu za unos podataka da biste dobili podatke o lozinki.

  Prilikom pregleda artikala koje možete dobiti na razne načine, klikom u meniju WEB-SHOP katalog ili pretragom iz polja Traži.
  Kod svakog artikla, imate dugme-korpu 5. Klikom na njega otvara se novi prozor u kojem treba da upišete željenu količinu a zatim kliknite na dugme Ubaci. Ako ipak želite da odustanete kliknite na dugme X.

  U svakom trenutku možete videti sadržaj vaše korpe u meniju klikom na Sadržaj korpe. U istom možete izvšiti i promenu količina naručene robe:
  u polju KOLIČINA samo upište novu količinu,
  Ako želite da izbacite neki artikal potrebno je da kliknite na dugme X, i isti će biti izbačen iz korpe, kliknite na Promeni i količina je promenjena.

  Ako ste završili sa izborom proizvoda za kupovinu, kliknite na Završi i bićete prebačeni na stranicu na kojoj su dati podaci o vama,
  specifikacija proizvoda koje ste kupili i gde su dati podaci za isporuku robe.
  Po potrebi možete ispraviti podatke za isporuku jer oni ne moraju da se slažu sa Vašim koje ste uneli kod registracije.

  Pored ovoga morate kliknuti da potvrđujete da ste upoznati sa uslovima kupovine na našem sajtu.
  Kada ste to završili kliknite na Naručujem ili ako želite nešto dodati ili promeniti otiđite na neku drugu stranu, radi kupovine ili otiđite na Sadržaj korpe da izvršite izmene i onda se ponovo vratite na ovu stranu klikom na dugme Završi.
  Ako ipak odustajete od kupovine, kliknite samo na Odustani i bićete odjavljeni sa sajta i prebačeni na početnu stranu WEB-SHOP katalog.
  Ako ste kliknuli na Naručujem i ako ste sve uneli korektno dobićete prozor da je ZAHTEV ZA PONUDU uspešno poslat i bićete odjavljeni sa sajta i prebačeni na početnu stranu. Ovime je vaša kupovina završena.
  Čekajte samo da Vam se neko javi radi potvrde porudžbine i dogovora oko isporuke.

  KONTAKT
  Ova stranica namenjena je da nam ako želite pošaljete email poruku.
  U slučaju da ste prijavljeni na sistem, ista će biti popunjena vašim osnovnim podacima, ako ne morate ih sami uneti.

   
  EditRegion2
  .  

  ID: 19101692 Datum: 16.10.2019

   
  .

  Modena duo doo, Milana Uzelca 23o, 11080 BEOGRAD 80 PAK 200780, T/f: +381 11 2612 334, e-mail: office@modenaduo.rs fac

  Proizvedeno ™ 2011. Dizajnirao NSWEB | Privatnost | Uslovi korišćenja |