1v1.lol slope unblocked io games
26.1 C
Belgrade

Najbolje Aplikacije Za Ćaskanje Na Tržištu

Preporuka

Pametni telefoni prete da zamene računare zbog velikog broja zadataka koje možemo da obavimo na njima. Android tržište je postalo ogromna mega sila, a hiljade aplikacija se proizvode svakog dana.

Kada govorimo o slanju poruka, niko više ne koristi standardne SMS poruke. Oni su i dalje prisutni, ali nam je internet omogućio mnogo brži protok informacija, kao i audio i video materijala. Ovaj članak je posvećen najpopularnijim aplikacijama za ćaskanje i načinu na koji ih koristimo.

Messenger

Ovo je proizvod Fejsbuka i na početku su skoro svi požurili da ga preuzmu. Sada ima više od sto milijardi aktivnih korisnika. Facebook Messenger omogućava korisnicima Facebook-a da komuniciraju u realnom vremenu koristeći svoje pametne telefone.

Dobra vest je da ne morate da se prijavite na Facebook da biste koristili ovu aplikaciju. Svi sistemi podržavaju Messenger i možete ga koristiti za slanje teksta, deljenje audio, video i slikovnog materijala. Samo treba da preuzmete ovu aplikaciju iz Apple ili Google prodavnice i spremni ste za rad.

WhatsApp Messenger

Vhats App Ista stvar kao i kod prethodno pomenutog, VhatsApp je preuzela milijarda korisnika. Ovo je druga najveća aplikacija za razmenu poruka i ima malo drugačiji koncept od Facebook Messenger-a. Kada preuzmete ovu aplikaciju, ona povezuje vaš telefonski imenik sa svim ljudima koji imaju nalog na VhatsApp-u.

Ima prelep i jednostavan interfejs i organizuje sva ćaskanja u različite delove. Pre dve godine ova kompanija je počela sa šifrovanjem poruka, što znači da niko ne može da čita ili prati poruke koje ste poslali.

Ovo je sjajna karakteristika, posebno sada kada gotovo ništa nije privatno.

VeChat

Popularnost ove aplikacije striktno je vezana za Kinu, s obzirom da tamo živi dve milijarde ljudi. Ostatak sveta nije preterano zainteresovan za VeChat, ali moramo priznati da kinesko tržište ima ogroman potencijal. Aplikacija je besplatna za preuzimanje, podržava i GPS funkciju i kada protresete svoj uređaj, možete pronaći prijatelja u blizini.

Posetite nas

- Advertisement -spot_img