26.1 C
Belgrade

Poboljšajte Svoje Malo Preduzeće Pomoću Hibridne Mobilne Aplikacije

Preporuka

Izgradnja uspešne poslovne imperije postala je mnogo lakša nego pre nekog vremena. Danas možemo da radimo na našem onlajn prisustvu i marketinškim veštinama tako da možemo da unapredimo i najmanju poslovnu ideju i izgradimo nešto neverovatno.

Ako želite da naučite kako da maksimalno iskoristite popularne globalne trendove u marketingu i iskoristite digitalnu revoluciju u svoju korist, nastavite sa čitanjem!

Da li je vašem preduzeću potrebna mobilna aplikacija?

Bez obzira na to koliko je vaše preduzeće dobro razvijeno ili licitirano, korišćenjem mobilne aplikacije možete poboljšati svoje opcije za uspeh. Osim što ćete naučiti nove veštine i unaprediti svoje marketinške veštine, takođe ćete omogućiti da vaše poslovanje bude dostupno vašim klijentima.

Sada, znam šta je aplikacija, ali hibrid?

To je ista aplikacija, koja može da sadrži kombinaciju HTML-a ili CSS-a, na primer. Ove aplikacije su napravljene pomoću posebnih alata i smatraju se hibridima. To znači da možete instalirati takvu aplikaciju bez obzira koju platformu koristite jer je napravljena za više platformi.

Takođe, hibridne aplikacije su često isplative i jednostavne. Jednostavne za izradu i upotrebu, što ih čini popularnim. Takođe, hibridi se često mogu koristiti i van mreže, jer čuvaju informacije koje su tada dostupne korisnicima čak i ako nemaju pristup internetu.

Klijentima ili korisnicima sa lošom vezom olakšava korišćenje usluga vašeg preduzeća i praćenje aktivnosti vašeg preduzeća.

Koji okvir bih mogao da koristim za izgradnju hibridne mobilne aplikacije?

Mobilna aplikacija Postoji mnogo okvira koje možete koristiti za pravljenje svoje aplikacije. Međutim, neki su popularniji od drugih. Evo nekoliko ideja i popularnih okvira.

Možete koristiti PhoneGap, alat koji će vam omogućiti da napravite aplikaciju bez maternjeg programskog jezika!

Ovaj okvir je takođe neverovatan jer vam omogućava da napravite odličnu aplikaciju za kratko vreme i sa vrlo malo truda.

Takođe, JKueri Mobile je odličan okvir koji osigurava da vaša aplikacija može da funkcioniše na različitim platformama, ali takođe će kreirati odlične aplikacije za desktop, pametne telefone i tablete. Ako tražite raznolikost i svestranost, ovaj okvir će biti neverovatan za vas jer može da pravi i aplikacije za uređaje za e-čitače.

Posetite nas

- Advertisement -spot_img