1v1.lol slope unblocked io games
26.1 C
Belgrade

Koje aplikacije Treba Da Nabavite Za Svoj Mobilni

Preporuka

Danas postoji mnogo aplikacija, u stvari previše da bi neko mogao da prođe. Postoje brojne aplikacije koje preuzimamo jer imaju zanimljivu ideju ili vizuelni identitet, da bismo ih izbrisali nekoliko dana kasnije. Ako želite da znate koje su aplikacije trenutno najbolje i kako možete da poboljšate svoj mobilni, evo šta treba da instalirate!

Evernote hrana za ljubitelje hrane

Svi vi ljubitelji hrane verovatno ga već imate na svom telefonu, ali čak i ako nemate, evo prilike da nabavite jednu od najboljih aplikacija na tržištu! Takođe ste verovatno upoznati sa Evernote Food 2.0 koji je isti; samo Evernote Food nudi isto za hranu.

Ova aplikacija će vam pomoći da pronađete najbolje restorane, recepte, sačuvate snimke hrane i da se odlično provedete ako volite hranu i sve što je povezano sa hranom!

Temple Run 2

Sada vam je verovatno poznata i jedna od najpopularnijih aplikacija Temple Run, a evo i naslednika koji će vam se svideti! Ova neverovatna igra stvara pravu zavisnost, a grafika je neverovatna, kao i sve funkcije koje ovu Temple Run 2 čine jednom od najboljih aplikacija koje možete dobiti na svom telefonu!

Budilnik

Da li i vi imate problema da ustanete ujutru? Zvuči previše poznato, i možda je to razlog zašto su kreatori Rise Alarm Clock napravili ovu zabavnu aplikaciju!

Ova aplikacija će vas probuditi, ali nemojte nam verovati na reč. Predlažemo da isprobate ovaj budilnik i sami otkrijete zašto je to najbolja stvar koju možete dobiti za svoj telefon.

Poslednja poruka

Znate onaj osećaj panike kada shvatite da će vam se baterija isprazniti i da ne možete ništa da uradite povodom toga? Pa, sa aplikacijom Poslednja poruka, nećete morati da brinete da će se tako nešto dogoditi. Ova aplikacija za Android će obavestiti vaše voljene da vam se baterija prazni i upozoriće ih.

Gotovo

Ako tražite aplikaciju koja će vam omogućiti da se zezate sa svojim slikama, ovo je ona koju morate preuzeti! Ova aplikacija je jednostavna za korišćenje, dodaje prelepu tipografiju vašim snimcima i izgleda sasvim elegantno! Morate imati ovaj ako želite da oduvate svoje Instagram prijatelje!

Instructables

Za sve one koji se bave „uradi sam“, ova stranica je objavila Android i iOS verziju Instructablea kako bi vam omogućila da napravite bilo šta, od stolića za kafu do kreveta! Neverovatno je za one koji žele da podstaknu svoju kreativnost!

Posetite nas

- Advertisement -spot_img