1v1.lol slope unblocked io games
26.1 C
Belgrade

Kako Izabrati Radni Sto Za Kućnu Kancelariju

Preporuka

Pronalaženje najboljeg stola za kućnu kancelariju koji će odgovarati vašem poslu i vašem prostoru je ključ za efikasan rad od kuće. U našem stručnom vodiču za kupovinu stola naći ćete detalje o tome kako da najbolji način odaberete ovaj komad nameštaja. 

Koji sto možete kupiti u velikoj meri će zavisiti od rasporeda vaše sobe. Ugaoni sto nudi dovoljno prostora, ukoliko vaša kancelarija to dozvoljava. Ali za manju kuću ili iznajmljeni smeštaj, možda ćete morati da nabavite prenosivi sto sa točkovima ili stalak za laptop koji možete da odložite na kuhinjski sto.

U daljem tekstu, otkrijte više o najboljim radnim stolovima u Novom Sadu za rad od kuće. U našem webshop-u možete pronaći kvalitetne stolove po pristupačnim cenama. Takođe posetite izložbeni salon Stolovi & Stolice i uverite se u kvalitet naših proizvoda. 

Koje dimenzije stola želite?

Odlučite se za najveći sto za kućnu kancelariju koji se udobno uklapa u vaš prostor, jer nikada ne možete imati dovoljno radne površine. Zapamtite, ako imate više prostora, možete dodati fioke za dodatno skladištenje.

Standardni sto sa dve fioke će biti širok oko jedan metar. Ako se smestite u ugao sobe, radni sto sa jednom fiokom bi mogao biti bolja opcija.

Ukoliko imate stvarno malo prostora, razmislite da nabavite Ikea postolje za laptop, koje ima širinu oko 50-70 cm i gumenu donju stranu koja sprečava klizanje.

Pored toga što ćete izmeriti dimenzije vaše sobe i opredelite se za određenu veličinu stola, pre nego što izvršite online porudžbinu, proverite da li će vam se postojeća kancelarijska stolica uklopiti u ceo ambijent. 

radni sto koji se lako pomera

Da li sto nudi prostor za skladištenje?

Ako vaša kućna kancelarija nema mesta za dodatno skladištenje, razmislite o radnom stolu sa ugrađenim fiokama.

Da biste dodali prostor za skladištenje stolu koji već posedujete, kupite stalak za monitor sa ugrađenim fiokama. Takođe možete da gurnete papir i korpe za skladištenje ispod postolja za kompjuter.

Od čega je napravljen radni sto?

Većina stolova koji izgledaju kao drvo napravljeni su od laminiranih iverica, medijapana ili ponekad od drvenog okvira sa fiokama i gornjom površinom od MDF-a.

Potražite opise koji spominju „efekat drveta“ i „proizvedeno drvo“ da biste lakše razumeli šta dobijate.

MDF je generalno prilično jak, pristupačan i dolazi u mnoštvu završnih obrada. Ima veoma glatku površinu, što znači da možete da je obojite u drugu boju ako odlučite da preuredite svoju kućnu kancelariju. Imajte na umu da MDF ne možete zaprljati jer se boja upija.

Imajte na umu da ćete platiti znatno više za radni sto koji je izrađen od furnirane iverice ili od punog drveta. Sada su popularne drvene palete, tako da biste mogli sebi da nabavite sto od drvenih paleta za mnogo manje para.

Metalni stolovi se često prave sa čeličnim okvirom, sa okovom od mesinga ili bakra. Takođe su vatrootporni, ali pazite na grube ivice koje bi mogle izgrebati drvene podove. U tom slučaju bi trebalo obložiti noge stola gumenom zaštitom. 

Da li se sto lako pomera?

Možda vam se s vremena na vreme dopadne novi enterijer ili odlučite da radite bliže prozoru, kada je sunčan dan. Ako ste od onih ljudi koji često menjaju izgled svoje poslovne kancelarije, onda je sto sa točkovima idealno rešenje. 

Metalne stolove je lakše rastaviti i ponovo sastaviti. Čvrsti metali, kao i puno drvo bi vam znatno otežati posao kada želite da preuredite svoj poslovni prostor, zbog svoje težine

Izaberite sto koji odgovara vašoj profesiji

radni sto prema profesiji

Dakle, jedan od najboljih saveta za izbor stola za kućnu kancelariju je da odaberete sto na osnovu vaše profesije. Bez obzira da li ste preduzetnik, umetnik, tehnolog ili android developer, vaš sto treba da bude dizajniran tako da odgovara prirodi vašeg posla, odnosno, kako biste obavljali posao što efikasnije. 

Potrebno je da odaberete savršen sto za vašu kućnu kancelariju koji odgovara vašoj profesiji i poslovnim zahtevima.

Stolovi prema funkciji

Postoji mnogo stilova kancelarijskih stolova koje možete izabrati. Kada je reč o njihovoj upotrebljivosti i dizajnu, svaki ima nekoliko prednosti o kojima treba razmisliti.

  • Pisaći sto: imaju veliku, čistu površinu. Idealno za papirologiju ili korišćenje laptop računara.
  • Kompjuterski sto: dizajniran imajući na umu računare, ovi stolovi često imaju platforme za tastaturu na izvlačenje, organizatore kablova i pregrade za CPU.
  • Direktorski sto: Elegantni i sofisticirani, ovi stolovi često sadrže velike površine i mnoštvo fioka kako bi bili idealan dodatak za klasičnu radnu sobu.
  • Administrativni sto: Kompaktan, elegantan sto za pisanje i povremenu upotrebu, ovi stolovi često imaju jednostavne noge i ugrađene proreze ili fioke na radnoj površini.

Posetite nas

- Advertisement -spot_img